#Μαγειρεύουμε_στο_σπίτι: Κανελόνια με ανθότυρο, σπανάκι και σάλτσα ντομάτας
Ο executive chef Παναγιώτης Μουτσόπουλος, μας προτείνει γευστικές υγιεινές συνταγές.Κανελόνια με ανθότυρο, σπανάκι και σάλτσα ντομάτας
Νόστιμα και ελαφριά κανελόνια φούρνου με γέμιση από σπανάκι και ανθότυρο. Το όλο σύνολο περιλούζεται με μια κόκκινη σάλτσα.Μια πεντανόστιμη παραλλαγή για τα κλασικά κανελόνια, που θα κάνουν αυτό το γεύμα το αγαπημένο των παιδιών!
Υλικά για 4 άτομα
16τεμ. κανελόνια
Για τη σάλτσα ντομάτας
1κ. ντομάτα πομοντόρο σε κονσέρβα (από το σούπερ μάρκετ)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
30gr πάστα ντομάτας
2 κλωνάρια φρέσκου βασιλικού
1 πρέζα ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη γέμιση
500gr σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
250gr ανθότυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
60gr βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
50gr παρμεζάνα ή γραβιέρα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Post a Comment