#Μαγειρεύουμε_στο_σπίτι: Φλογέρες με απάκι, κασέρι και σάλτσα ντομάτας
Ο executive chef Παναγιώτης Μουτσόπουλος, μας προτείνει γευστικές συνταγές για τις μέρες που μένουμε στο σπίτι:
Φλογέρες με απάκι, κασέρι και σάλτσα ντομάτας
Η συνταγή για τις πιο νόστιμες φλογέρες με απάκι και κασέρι. Λαχταριστό πιάτο, για ορεκτικό ή σνακ.
Υλικά για 20- 30 φλογερίτσες
1 πακέτο φύλλο κρούστας
300gr απάκι
350gr κασέρι χοντροτριμένο
Λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Για τη σάλτσα ντομάτα
250gr ντομάτα κονκασέ σε κονσέρβα (από το σουπερ μάρκετ)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
30ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
20gr πάστα ντομάτα
2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
½ πρέζα ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ
Post a Comment